top of page

Behandling

Hos RelationsPsykologerne arbejdes der altid med relationen i centrum og ud fra en tilgang - at vi møder alle med et åbent hjerte og et kærligt sind.

Terapi

Hos RelationsPsykologerne er parforholdet i fokus, hvor vi møder hvert par med åbenhed og kærlighed, i troen på at forståelse og varme kan fremme forandring.

Parterapi

Hos RelationsPsykologerne lægger vi vægt på arbejdslivet og dets kompleksitet, idet vi nærmer os hver enkelt sag med et åbent sind og en dyb forståelse for de unikke udfordringer, der kan opstå i professionelle sammenhænge.

Erhvervspsykologi

Hos RelationsPsykologerne tilbyder vi supervision som en integreret del af vores engagement i faglig udvikling og personlig vækst. Vi nærmer os supervision med en grundlæggende tro på, at et støttende og udfordrende miljø kan fremme refleksion, læring og professionalisme.

Supervision

Hos RelationsPsykologerne omfavnes den digitale æra ved at tilbyde online-sessioner, som en fleksibel og tilgængelig måde at yde psykologisk støtte og udvikling. Geografisk afstand skal ikke være en barriere for at få adgang til kvalificeret hjælp og vejledning.

Online-sessioner

Jeg arbejder med mange forskellige problemstillinger og metoder. Ikke alt er nævnt her, så tøv ikke med at kontakte mig med din problemstilling.

Problemstillinger
bottom of page